Szűrés

A(z) LG ThinQ kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG légtisztító készüléke a berlini IFA-n mutatkozik be

2020. augusztus 30. -

A levegőtisztítási megoldások egyik globális vezető gyártójaként kategóriateremtő újdonságot mutat be az LG Electronics (LG) a 2020-as IFA szakkiállításon. Az egyes piacokon már az idei negyedik negyedévben elérhető, PuriCare technológiát alkalmazó, viselhető légtisztító készülék (LG PuriCare Wearable) új szintre emeli a légszennyező anyagok elleni mobil védekezést, alternatívát nyújtva a változó minőségű, házilag készített, vagy sok esetben hektikusan elérhető eldobható szájmaszkok mellett.

Tovább

Hogyan segíthetnek az okoseszközök az energiatakarékosságban?

2020. április 22. -

50 évvel ezelőtt tartották meg először Amerikában a Föld Napját, melynek üzenete azóta csak egyre fontosabbá vált. Ha szeretnénk hozzájárulni egy jobb jövőhöz, épp a saját otthonunk lehet a megfelelő terep az első lépésekhez, hiszen végső soron a legkisebb tettek is nagy változásokat idézhetnek elő. Az okos és energiatakarékos háztartási készülékek és eszközök használatával környezettudatos otthont teremthetünk.

Tovább

Magának vásárolja és adagolja az öblítőt az LG új mosógépe

2020. január 9. -

Az LG Electronics (LG) a CES-en mutatta be legfejlettebb ruhaápolási innovációját. A 2020-as CES legjobb innovációinak járó díjat kiérdemlő LG ThinQ elöltöltős mosógép a mesterséges intelligenciát alkalmazó Direct Drive (AI DD) motorral és szintén AI-alapú terméktámogatási szolgáltatással érkezik.

Tovább

Az LG új keretrendszert mutatott be a CES-en az AI továbbfejlesztéséhez

2020. január 7. -

Az LG Electronics (LG) elnöke és technológiai igazgatója, Dr. I.P. Park a 2020-as CES kiállításon bemutatta a mesterséges intelligencia fejlesztések jövőjét támogató, az “AI-élmények szintjei: mesterséges intelligencia és az emberi élmények jövője” című keretrendszert. A koncepcionális keretrendszer jól illeszkedik az LG ThinQ márkához és annak ambiciózus jövőképéhez: célja, hogy az intelligens technológiák összekapcsolásával átformálja a felhasználók mindennapos élményeit az élet minden területén.

Tovább